Ses vi på Transportmessen?
Grønland tur/ retur
Er din lastbil vinterklar?
Vises denne mail ikke korrekt? Se den i din browser i stedet for

Ses vi på Transportmessen?

Den 23.-25. marts løber 2017-udgaven af Transportmessen af stablen - i MCH Messecenter Herning. Her kan du opleve alt det nyeste inden for lastbiler - inkl. det nyeste fra MAN. Vi glæder os til at deltage - og til at møde dig! Du finder os på MAN Danmarks stand. Ses vi?
 

Undgå kø - print din billet på forhånd
(Brug koden TM2017, og print din gratis billet)

Grønland tur/ retur

Selvom man arbejder i Odense, kan man godt risikere at havne på Grønland. Det måtte en af vores mekanikere for nylig sande….. Her fik vi nemlig et opkald fra Jens på Grønland, der bøvlede med sin bus. Den kunne ikke lukke dørene, og mekanikerne på værkstedet deroppe havde givet op - de kunne ikke finde fejlen. Et par opkald og lidt praktik senere stod vores bus- og elektronikmekaniker Karsten Hansen i Kastrup, på vej til Sdr. Strømfjord i Grønland for at hjælpe Jens. Herfra skulle han videre med indenrigsfly til byen Maniitsoq - bedre kendt som Sukkertoppen... 
 

> Læs resten af historien fra Grønland
- og se Karstens billeder fra turen (også af snescooteren!)

Multifunktionslastbil søger nyt job

Står du - eller en mindre virksomhed, du kender, fx en gartner eller en entreprenør - og mangler en mindre multifunktions-lastbil, der kan sættes i arbejde lige nu….? Så læs med her. For hos MAN Odense A/S har vi opbygget denne superanvendelige MAN TGL 12.220 Euro 6, der vil være helt perfekt som arbejdsredskab hos fx mindre entreprenører, gartnere m.v. 

Den er opbygget med 6 tons CTS kroghejs til 4-4,5 m containere, HMF 910K kran med fjernbetjening samt udtag til grabbe og rotator. Lastbilen er desuden udstyret med radio med navigation og bakkamera, bluetooth samt USB-indgang i instrumentbord, automatgear, Lane Assist og nødbremse, aircondition/ klimaanlæg, elruder og elbetjente spejle. Dens totalvægt er 11995 kg, og den kan laste op til 5675 kg. 

Vil du vide mere om lastbilen, så kontakt Jan på tlf. 63 17 12 33.
 

> Se flere billeder af TGL'en

Styr på lyset?

Vinter er lig med mørke morgener, dage, aftner og nætter. Vores salgs-supporter, Svend Aage, har derfor lavet et lille video-overblik over diverse lys og gear, du måske kunne finde interessant til din lastbil her i den mørke tid. Skulle nogle af produkterne falde i din smag, så kontakt os enten på telefon 66 17 17 01 og få mere at vide, eller kig forbi vores faciliteter på Højmevej i Odense. Vi glæder os til at høre fra dig.

(Klik på billedet for at se videoen)

Van: Bestil den nu, og brug den i år

Er du på udkig efter en lækker varebil? Så kan det være, at MANs nye TGE varebil er noget for dig. Den fås både som lukket kassebil og med lad (begge fås i flere højder og længder), med manuelt eller automatgear og med forhjuls-, baghjuls- eller 4-hjulstræk. Hvordan skal din TGE designes?

TGE’en kan laste op til 18,3 kubikmeter gods og fås med motorer fra 75 til 130 kW. På den måde egner den sig til mange typer virksomheder (måske også din?) - og den kræver selvsagt ikke stort kørekort. 
TGE’en er den første varebil på markedet med EBA (Emergency Brake Assist) som standard og er derved den mest sikre varebil på markedet! Af andet standardudstyr i de danske modeller kan vi nævne: Radio m. bluetooth, motorvarmer med fjernbetjening, kørecomputer, automatisk regn- og lyssensor, komfortsæde med varme og fartpilot med træthedsregistrering.


> Se TGE'en i aktion

NB! Vil du have en snak med os om, hvordan den nye TGE passer
ind i din virksomhed - så kontakt Martin på tlf. +45 4016 7623.

En kop kaffe mens du venter?

Der er altid kaffe på kanden og dagens avis, når du kommer forbi vores faciliteter i Odense. I vores mini-café har du også trådløst internet, så du nemt kan gå på nettet, følge os på facebook osv.

Er din lastbil vinterklar?

Du ved det godt - men er der styr på dem? Vinterdækkene…. Hvis ikke, så kontakt vores dækmand, Jan, på tlf. nr. +45 6317 1238. Vi udfører også gerne et 'vintertjek' på din lastbil, bl.a. test af batteri, væsker m.v. Har du behov for snekæder, kan du købe dem hos os. 
 

> Ja tak, lad mig booke et vintertjek

MAN Odense A/S - alt på ét sted

Som autoriseret MAN-forhandler kan vi tilbyde dig et godt tilbud på en ny MAN-lastbil. Vi kan også rigtig meget mere end det. Fx kan du vælge at lade os stå for opbygningen af din nye lastbil i vores egne opbygningsfaciliteter, hvor vi både bygger hydraulik, hejs og kran på din nye lastbil.


Vi er en ’one-stop-shop’ med eget opbygningsværksted, egen dækservice, hydraulikværksted, opretterbænk, testbane, vi tilbyder service af køleanlæg, har last- og trailerudlejning, vaskehal med service samt lastbil- og busværksted. Med andre ord: Vi klarer alt på ét sted. Både i forbindelse med nysalg og service/ eftermarked.


> Ring til os, eller besøg os for at få et godt tilbud

Forkæl dit netværk - del nyhedsbrevet
Del
Del
Videresend
Vil du vide mere om MAN Odense A/S?

MAN Odense A/S er et autoriseret MAN Center under den tyske koncern MAN - med kernekompetencer inden for salg og service af lastbiler, terrængående køretøjer, udrykningskøretøjer samt biler til specialtransport.

Vi er en ’one-stop-shop’ med eget opbygningsværksted, egen dækservice, hydraulikværksted, opretterbænk, testbane, vi tilbyder service af køleanlæg, har last- og trailerudlejning, vaskehal med service samt lastbil- og busværksted. Vores kundeportefølje spænder bredt – fra den lille vognmand med én bil til den store vognmand med op imod 100 biler – og inden for en bred vifte af brancher.

Vi er kendt for: Bedre service, større fleksibilitet, hurtigere problemløsning, kortere beslutningsgange og en hyggeligere omgangsform.

MAN Odense A/S, etableret af Jørgen Sehested-Kjærgaard i 1985, er et familieejet og –drevet firma, og virksomheden har til huse i et 3.500 m2 stort, moderne kontor- og værkstedskompleks på Højmevej 19 i Odense SV - 300 meter fra afkørsel 52 på den fynske motorvej. Vi beskæftiger i alt ca. 50 medarbejdere. Læs evt. mere på
www.man-fyn.dk.
Facebook
Website
Email
YouTube
Copyright © 2017 MAN Odense A/S, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp