Er din lastbil vinterklar?
Hvordan skal din TGE varebil se ud?
Vises denne mail ikke korrekt? Se den i din browser i stedet for

Er din lastbil vinterklar?

Du ved det godt - men er der styr på dem? Vinterdækkene…. 

Det er nu, der skal skiftes til vinterdæk på din lastbil, hvis de ikke allerede er monteret. Mangler du nogle, så ring gerne til vores dækmand, Jan, på tlf. nr. +45 6317 1238 - så hjælper han dig videre. 

NB! Vi opbevarer gerne dine sommerdæk hos os, når du skifter til vinterdæk. 

Med vinterdæk øger du både din egen og dine medtrafikanters sikkerhed i efterårs- og vintermånederne. Vinterdækkene er nemlig optimale at køre på, når dagtemperaturen kommer under 7 grader, da den materiale-sammensætning, de er fremstillet af, samt lamellerne i mønsteret, sikrer et bedre vejgreb og en bedre bremseevne i vådt og koldt føre. Det kan fx lette din hverdag, når du skal levere varer ved for eksempel ramper, at du får nemmere ved at køre til og fra.

HUSK VINTERTJEK: Hos MAN Odense vil vi gerne hjælpe dig sikkert igennem vinteren. På vores værksted hjælper vi dig derfor også med et 'vintertjek' af din lastbil, bl.a. test af batteri, væsker m.v. Har du behov for snekæder, kan de købes hos os.

 

> Ja tak, lad mig booke et vintertjek

Derfor er vognmand Toth tilfreds

For et par uger siden stod en forholdsvis ny vognmand ved navn Ronni Toth i en meget uhensigtsmæssig situation. Han manglede en lastbil - akut! - og han havde fra flere vognmænd hørt, at man hos MAN Odense kan få gode aftaler i hus, og at vi derfor måske kunne hjælpe ham. Det kunne vi selvfølgelig også!

På kun en uge fik vi skaffet ham den lastbil, han manglede, og i kraft af den kan Ronni hver nat løse transportopgaver for sine kunder. Hans vognmandsfirma, Toth Transport, lever af at fragte frugt og grønt rundt i hele landet. 

Ronnis begejstring for vores samarbejde er ikke til at tage fejl af:

”Jeg er overrasket over, hvor professionelt alt bare er blevet udført. Alt hang sammen, og det var uden tvivl den vildeste service, jeg nogensinde har fået”, fortalte Ronni. 

Samtidig er Ronni slet ikke i tvivl om, at alle hans lastbiler på et tidspunkt skal være af mærket MAN.

Vi hos MAN Odense glæder os til, at Ronni kommer igen. Her vil vi naturligvis sørge for, at han oplever en lige så god service som hidtil - for vi ved, at vi lever af glade kunder!
 

> Se flere billeder af Ronnis nye lastbil

TGE - bestil den nu, og få den i 2017

Er du på udkig efter en lækker varebil? Så kan det være, at MANs nye TGE er noget for dig. Den fås både som lukket kassebil og med lad (begge fås i flere højder og længder, se nedenfor), den fås med med manuelt eller automatgear og med forhjuls-, baghjuls- eller 4-hjulstræk. Hvordan skal din TGE designes?

TGE’en kan laste op til 18,3 kubikmeter gods og fås med motorer fra 75 til 130 kW. På den måde egner den sig til mange typer virksomheder (måske også din?) - og den kræver selvsagt ikke stort kørekort. 

TGE’en er den første varebil på markedet med EBA (Emergency Brake Assist) som standard og er derved den mest sikre varebil på markedet!

Af andet standardudstyr i de danske modeller kan vi nævne: R
adio m. Bluetooth, motorvarmer med fjernbetjening, kørecomputer, automatisk regn- og lyssensor, komfortsæde med varme og fartpilot med træthedsregistrering.


NB! Vil du have en snak med os om, hvordan den nye TGE passer ind i din virksomhed - så kontakt Martin på tlf. +45 4016 7623.

STORY: Brugt lastbil til Island


Når det kommer til brugte biler, servicerer MAN Odense kunder over hele verden. For nylig sendte vi således fx en stor kranbil til Island, da Hersla Slf stod og manglede netop sådan en lastbil, som vi havde taget ind til videresalg.

Kunden ankom med fly til Danmark for se kranen og prøvekøre lastbilen, og da han hurtigt besluttede sig for, at det var det rette “isenkram” for firmaet, sørgede MAN Odense for at klargøre den flotte Volvo FM12 440 6x4 med Hiab 377-kran og spil. 

Næste skridt var at få fragtet bilen til Island, hvilket MAN Odense også sørgede for at hjælpe kunden med. Vi tog os således af alt papirarbejde i form af bl.a. told og kørte bilen til havnen i Hirtshals, hvorefter den blev sejlet til Island. 

Her kunne en glad kunde fire dage senere så hente sin dejlige, “nye” lastbil, som vi håber får et langt, godt og virksomt liv på Island.
 

> Se vores komplette brugtvognsliste

MAN Odense: Så har du alt på ét sted

Som autoriseret MAN-forhandler kan vi tilbyde dig et godt tilbud på en ny MAN-lastbil. Vi kan også rigtig meget mere end det. Fx kan du vælge at lade os stå for opbygningen af din nye lastbil i vores egne opbygningsfaciliteter, hvor vi både bygger hydraulik, hejs og kran på din nye lastbil.


Vi er en ’one-stop-shop’ med eget opbygningsværksted, egen dækservice, hydraulikværksted, opretterbænk, testbane, vi tilbyder service af køleanlæg, har last- og trailerudlejning, vaskehal med service samt lastbil- og busværksted. 

Med andre ord: Vi klarer alt på ét sted. Både i forbindelse med nysalg og service/ eftermarked.


> Ring til os, eller besøg os for at få et godt tilbud

Forkæl dit netværk - del nyhedsbrevet
Del
Del
Videresend
Vil du vide mere om MAN Odense A/S?

MAN Odense A/S er et autoriseret MAN Center under den tyske koncern MAN - med kernekompetencer inden for salg og service af lastbiler, terrængående køretøjer, udrykningskøretøjer samt biler til specialtransport.

Vi er en ’one-stop-shop’ med eget opbygningsværksted, egen dækservice, hydraulikværksted, opretterbænk, testbane, vi tilbyder service af køleanlæg, har last- og trailerudlejning, vaskehal med service samt lastbil- og busværksted. Vores kundeportefølje spænder bredt – fra den lille vognmand med én bil til den store vognmand med op imod 100 biler – og inden for en bred vifte af brancher.

Vi er kendt for: Bedre service, større fleksibilitet, hurtigere problemløsning, kortere beslutningsgange og en hyggeligere omgangsform.

MAN Odense A/S, etableret af Jørgen Sehested-Kjærgaard i 1985, er et familieejet og –drevet firma, og virksomheden har til huse i et 3.500 m2 stort, moderne kontor- og værkstedskompleks på Højmevej 19 i Odense SV - 300 meter fra afkørsel 52 på den fynske motorvej. Vi beskæftiger i alt ca. 50 medarbejdere. Læs evt. mere på
www.man-fyn.dk.
Facebook
LinkedIn
Website
Email
YouTube
Instagram
Copyright © 2016 MAN Odense A/S, All rights reserved.


Want to change how you receive these emails?
You can update your preferences or unsubscribe from this list

Email Marketing Powered by Mailchimp